Отворени стажантски позиции

На вниманието на всички студенти от направления „Педагогика”, „Социални дейности”, „Психология”, „Икономика” и „Администрация и управление”!

Oтворени са стажантски позиции в Институт за личностна и организационна ефективност – организация с опит в консултирането на деца, възрастни и организации (в рамките на проект „Студентски практики” 2, 2020-2023). Програмите са предизвикателни и интересни, ще включват систематизирана, полезна за стажантите и същевременно забавна работа в творчески ателиета, брейнсторминг сесии, структурирани дискусии, презентации и др. Стажовете се провеждат в гр. София. Заетостта е на половин ден, заплащането по проекта е 600 лв нетно възнаграждение за успешно завършен стаж (продължителността на практиките варира). Работните условия са много добри, а менторът – с индивидуален подход и достатъчно опит. Има също чудесно кафе и достатъчно дезинфектант.

Можете да видите наличните обяви в системата на проекта под следните номера:

–1770 – Съвременна психологическа работа с деца, възрастни и групи

–1844 – Управление на човешкия капитал в организациите

–1848 – Психология и практика на модерното лидерство

Към момента, предвид ограниченията на извънредната епидемична обстановка, стажантските места са силно лимитирани, така че препоръката към заинтересованите е да кандидатстват в системата на „Студентски практики” 2 възможно най-скоро. Инвестирайте в своя бъдещ успех сега!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s