Тренинг група за личен опит

Институт за личностна и организационна ефективност организира група за личен опит по авторска методика, в която се използват техники от психоаналитична ориентираната терапия, психодрамата, арт-терапия, танце-двигателната и гещалт-терапията, така че участниците имат възможността да усетят как работят тези техники със собствено преживяване. Групата ще се води от терапевт и при възможност – котерапевт.

Груповата работа е с продължителност 50 часа, разпределени в десет дни по пет работни часа. Предвидено е десетте дни на занимания да се провеждат веднъж седмично в работен ден в продължение на десет седмици, като пълният цикъл на групата ще приключи за около пет седмици. Срещите на групата се осъществяват в гр. София, на комуникативно място, в приветлива зала, при осигурени условия на доверителност и безопасност. Максимален брой участници в групата – 5.

Групата ще започне работа в края на м. ноември или при запълване на ограничените места за участие.

Тренинг групата за личен опит е предназначена както за специалисти и студенти по психология, социални дейности и други помагащи професии, за обучаващите се в различните психотерапевтични направления (напомняме, че практическият опит в група за личен опит, общуване и себепознание са задължителна форма на обучение за психотерапевти според стандартите на Европейската Асоциация по Психотерапия (ЕАП), така и за всички, които проявяват интерес към своето личностно развитие.

Водещ на групата ще бъде Силвия Давидова-Иванова. Сред квалификациите й са: ОНС „доктор“ по Психология (СУ „Св. Климент Охридски“), магистър по Фамилно консултиране, магистър по Трудова и организационна психология (СУ), сертифициран танце-двигателен терапевт. Има издадени няколко книги в областта на управлението на човешките ресурси и психологията и над 20 научни статии в същите области. Обученията й само през последната година са преминали десетки млади специалисти.

Участие в групата е БЕЗПЛАТНО и е част от инициативите на Института в обществена полза.

Телефон за информация и записване за интервю 0897-859943.
Е-mail: iloepraktiki@gmail.com или silvia.davidova@gmail.com, лице за контакт – Силвия Давидова-Иванова.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s