Споделено: Идеал за жена

Всяка уважаваща себе си жена се старае да бъде нежна и красива и да се откроява със своята уникална женственост. За жалост обаче, в забързаното ни ежедневие често пропускаме да полагаме необходимите грижи за себе си. Жената се нуждае не само от мъжко внимание, но също и от духовно спокойствие и много грижи.

Неслучайно жените са по- слабия пол- те са нежни и крехки същества, които имат нужда от мъжка сила и подкрепа. Не се страхувайте да бъдете жени, споделяйте притесненията си, питайте за помощ и търсете подкрепа в тежки моменти. Доказано е, че жените са много по- чувствителни и емоционални от мъжете, затова често имаме нужда от някого, който ни разбира и е готов да ни подкрепи. Ние правим света уникален, затова дори и понякога трудно, не се отказвайте от своите навици и запазете женствеността в себе си.

Въпреки, че сме по- слабият пол, ние можем да бъдем упорити и понякога доста инати. Това, че сме жени не значи, че трябва да бъдем кротки и тихи и да се съгласяваме с неща, които не одобряваме. Когато нещо не ни харесва трябва смело да изкажем мнение- това е част от природата ни. Изразявайте недоволство, несъгласие и собствено мнение- бъди съвременна, смела жена.

В този жесток свят е трудно да запазим нежността и крехкостта, които носим в себе си. Никога не се предавай- бъди жена, уникална със своята същност.

Aвтор: Т.Т.

29.03.2018 г.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s