Предлагани услуги и цени

Цени на предлаганите услуги (към 14. 02. 2022 г.):

♦ Психологическа оценка на възрастен /3 срещи, използване на професионален инструментариум за оценка, писмено становище/ – 130 лв;

♦ Психологическа оценка на дете /първоначална среща с родител/и, 3 срещи с детето, използване на професионален инструментариум за оценка, писмено становище/ – 130 лв;

♦ Индивидуална психологическа консултация с възрастен (стандартна продължителност 50 минути)/родител – 60 лв;

♦ Удължена психологическа консултация с възрастен (стандартна продължителност 90 минути) – 70 лв;

♦ Индивидуална консултация на дете до 14 години (стандартна продължителност 50 минути) – 50 лв;

♦ Психологическо консултиране на двойки (стандартна продължителност 80 минути) – 80 лв;

♦Психологическо консултиране онлайн (посредством Google Meet, Скайп, ZOOM или друга договорена удобна за двете страни платформа), за хора извън България или при невъзможност за посещение на кабинета, стандартна продължителност 50 минути) – 50 лв;

♦ Организационна диагностика и интервенция – според характера на заявката и параметрите на организацията;

♦ Екзекютив (лидерски) коучинг (стандартна продължителност 50 минути, задължително уточняване на точната клиентска заявка) – 120 лв.

♦ Участие в група за личен опит – според формата, целите и броя на участниците в нея.

Важно!: В кабинета няма условия за заплащане с банкова карта – плащането се извършва в брой след провеждане на срещата или по банков път авансово. При провеждане на онлайн-консултация е задължително авансовото плащане на хонорара на консултанта.

Моля, преди записване на част изпратете кратко електронно писмо до адрес silvia.davidova@gmail.com, в което посочвате: 1) какво е основното Ви оплакване и съпътстващите го ако има такива, 2) от кога датират те, 3) предприемали ли сте до този момент нещо, за да преодолеете трудностите – посещения на специалист, прием на медикаменти и пр. В рамките на 24 часа ще получите отговор дали ще можете да започнете работа с консултанта, какви са възможните дати и часове за това, както и реквизити за банково плащане в случаите, когато сте предпочели такова.

Всяка среща се реализира след предварително записване по телефона – 0897 859943 или по електронна поща (с изпратена кратка заявка, спомената по-горе). Приемното време на кабинета е 13:00 – 18:00 часа. Удобни часове за записване на сесия са 09:00 – 12:30 ч в делнични дни и 10:00 – 18:00 часа в почивни дни. През почивните дни и официалните празници сесии се провеждат единствено по споразумение, като се допуска в тези случаи кабинетът да работи с променено работно време.

В случай на невъзможност клиентът да проведе записана вече сесия, е желателно да уведоми за това консултанта с цел актуализиране на графика на кабинета.

В кабинета се предлагат услуги на преференциална цена за конкретни групи клиенти (пенсионери, хора в неравностойно положение и с увреждания, студенти и др.), които се уточняват допълнително.

В кабинета се спазват всички противоепидемични мерки.

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s