Личностно развитие

Тренинг група за личен опит

12

Институт за личностна и организационна ефективност организира група за личен опит по авторска методика, в която се използват техники от психоаналитична ориентираната терапия, психодрамата, арт-терапия, танце-двигателната и гещалт-терапията, така че участниците имат възможността да усетят как работят тези техники със собствено преживяване. 

Груповата работа е с продължителност 60 часа, разпределени в пет уикенда (по 5 работни часа в събота и 5 часа в неделя), един път месечно. Пълният цикъл на групата отнема приблизително 5 месеца. Срещите на групата се осъществяват в гр. София, на комуникативно място, в приветлива зала, при осигурени условия на доверителност и безопасност. Максимален брой участници в групата – 10.

Групата ще започне работа в началото на януари 2018 г.

Тренинг групата за личен опит е предназначена както за специалисти и студенти по психология, социални дейности и други помагащи професии, за обучаващите се в различните психотерапевтични направления (напомняме, че практическият опит в група за личен опит, общуване и себепознание са задължителна форма на обучение за психотерапевти според стандартите на Европейската Асоциация по Психотерапия (ЕАП), така и за всички, които проявяват интерес към своето личностно развитие.

Водещ на групата ще бъде Силвия Давидова-Иванова. Сред квалификациите й са: ОНС „доктор“ по Психология (СУ „Св. Климент Охридски“), магистър по Фамилно консултиране, магистър по Трудова и организационна психология (СУ). Има издадени няколко книги в областта на управлението на човешките ресурси и психологията и над 20 научни статии в същите области. Обученията й само през последната година са преминали десетки млади специалисти.

Цена: 70 лв на уикенд с отстъпка от 10 % при еднократно плащане на цялата сума за участие в тренинг групата.

Важно! Студентите, обучавали се в програмите на Института по проект „Студентски практики“ ползват 30 % отстъпка от цената. Максимален брой участници в групата, ползващи тази отстъпка – трима.

Телефон за информация и записване за интервю 0897-859943.
Е-mail: iloepraktiki@gmail.com или на лично съобщение тук, лице за контакт – Силвия Давидова-Иванова.

Група за личен опит

Битува мнение (и аз съм напълно съгласна с него), че своя живот и своите отношения ние създаваме сами. И ако нито животът, нито отношенията в него вече не са това, което искате, значи само Вие самите сте способни да промените нещо. От една страна това е хубаво – ресурсите за промяна са изцяло във Ваши ръце, но от друга – не е по силите на никого другиго освен Вас самите да осъществи необходимата промяна.

С какво могат да Ви помогнат групите за личен опит? На първо място с това, че групата (както живота, страната и света) – Вие създавате сами. И в нея, като на длан се вижда всичко онова, което Ви радва, уморява или довежда до отчаяние в реалния Ви живот. Ефективната група работи като лаборатория – хората Ви обогатяват, като Ви помагат да увеличите своето собствено познание за себе си, а от друга страна – Вие правите същото за останалите участници.

Помнете, че „обогатяването” може да бъде много неочаквано. Понякога групата може да Ви срещне с „врагове”, защото самата група не винаги е добра, така както и светът не винаги е такъв. Но групата е честна и това е нейната главна функция. Затова и не мога да Ви обещая, че ще бъдете щастливи в групата – мога обаче да Ви гарантирам, че докато участвате в нея, ще узнаете повече за това защо сте недоволни от живота си всъщност.

Открит е прием в група за личен опит. Бутиков формат – максимум 14 участници. Групата е закрита. Работи се 2 пъти на седмица, през уикенда (допълнително ще бъде уточнен денят за провеждане на срещите), от 18-21 часа. Общо 8 срещи за 4 последователни месецa. Място на провеждане: конферентна зала в идеалния център на столицата.

Такса за 1 ден участие –  20 лв. Пакет от 8 срещи – 140 лв.

Водещ – Силвия Давидова-Иванова (магистър-психолог)

За записване – GSM 0897 859943, Skype: studio.davidova, e-mail: silvia.davidova@gmail.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s